pfc
Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos P.F.C. Junior

Koll på veckopengen

Det är spännande och lärorikt att få ansvar över sina egna pengar. Ibland går pengarna till (enligt oss vuxna) helt onödiga grejer, men det är ju en del av att lära sig. Oavsett vad ditt barn helst lägger sina pengar på kan du vara med på resan i vår app.

 

Det funkar så här:

1. Ladda ner Appen

Beställ ett P.F.C. Junior Mastercard till ditt eller dina barn med BankID. När ni fått hem kortet aktiverar ni det i appen. Då får du 100 kr insatt som du kan välja att föra över till barnet eller barnens ko

2. Ge kortet till ditt barn

Barnet kan använda Juniorläget i appen på sin egen mobil. Där ser barnet sina transaktioner och får pushnotiser när ni satt in pengar på kortet.

3. Håll koll i appen

Du och en medförälder kan båda se barnets transaktioner. Ni kan också överföra pengar till och från kortet samt spärra kortet direkt i appen om det skulle komma bort.

Du som medlem hos FamilyDeal får just nu 100 kr rabatt när du skaffar P.F.C. Junior till ditt barn.

P.F.C. – Personal Finance Company är en digital finansiell tjänst som hjälper människor att få bättre koll på sin vardagsekonomi.

P.F.C. är ett betalningsinstitut enligt lagen om betaltjänster (2010:751)  och står under Finansinspektionens tillsyn. Pengarna du sätter in på P.F.C. förvaras i ett klientmedelskonto hos Nordea, som i sin tur omfattas av insättningsgarantin.

Senaste erbjudandena

Barn

40% rabatt på barnkläder från iELM

iELM

Boende

10% rabatt hos Doftbox

Doftbox

Barn

15% rabatt hos KidsDreamStore

KidsDreamStore

Boende

10% rabatt hos Lamp24.se

Lamp24.se

Läsning

Läs dina favoritmagasin smartare i ARCY!

Arcy

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.