powerful grace club
Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos Powerful Grace Club

Två gratisklasser hos Powerful Grace Club!

Bli kär i att ta hand om dig själv! Powerful Grace Club bildades med målet att hjälpa dig att hitta rätt balans mellan kropp och själ. De erbjuder coachade lektioner online, både live och on demand.

Som medlem hos Familydeal får du just nu chansen att prova på två online live-klasser med live feedback hos Powerful Grace Club helt gratis (värde ca 120 kr). Välj bland Hiit, dance, Body Sculpt, Yoga, Pilates, Barre, Stretching mm mm).

Powerful Grace Club är ett svensk företag,  men våra instruktörer och kunder kommer från hela världen. Våra instruktörer är baserade i Stockholm, London, Milano, Sydney och Kalifornien. Alla våra klasser sker på engelska.

Powerful Grace Club – Your Fitness Love Affair.

Välkommen till Powerful Grace Club, din kompletta Fitnesstudio online. Vi erbjuder HIIT, Bodysculpt, Yoga, Pilates, Barre, Ballet Fit, Dance mm.

Här kan du deltaga i våra unika live online-klasser som ges i små grupper där instruktören ser dig och ger dig live feedback för maximal motivation och uppmuntran.

Du kan även välja att köra klasserna när det passar dig med hjälp av vårt On-Demand bibliotek där vi lägger upp alla klasser, och som du har tillgång till när och var du vill.

Vi är ett svenskt företag, men våra instruktörer och kunder kommer från hela världen. Alla våra klasser sker på engelska och valutan är Euro. Vi har instruktörer baserade i Stockholm, London, Milano, Kalifornien och Sydney och vi lägger till nya instruktörer och klasser kontinuerligt.

Senaste erbjudandena

Boende

10% rabatt på kvalitetsbelysning

Lysman

Husdjur

20% på djurförsäkring hos Lassie

Lassie

Teknik

20% på hela sortimentet hos the PAC

The PAC

Barn

10% rabatt på hela sortimentet hos Pyret & Snäckan

Pyret och Snäckan

Bil

Upp till 35% rabatt hyrbil hos Auto Europe

Auto Europe

Vill du testa Linas Matkasse?

Nu får du som Familydeal medlem ett fantastiskt erbjudande hos Linas Matkasse – som nu söker 10 familjer som vill testa deras matkassar och ge feedback på helhetsupplevelsen.  

 

Klicka dig vidare via länken och svara på några frågor för möjlighet till att bli en av de 10 familjer som får testa en valfri matkasse.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.