Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos RAW Coaching

Det behöver inte kosta en förmögenhet att anlita en personlig tränare. I samarbete med FamilyDeal har RAW Coaching tagit fram 3 exklusiva online-paket för dig som vill komma i form. Paketen är framtagna och anpassade specifikt för dig som är förälder!

 

RAW Coaching är ett företag som brinner för hälsa i alla former. PT-paret som driver RAW Coaching heter Tove och Rickard som tillsammans bor och arbetar i Västerås. Vi använder både gym och digitala plattformar för att förbättra folks hälsa, något vi brinner för.
Vi vill hjälpa dig att nå just dina mål, oavsett om det är en livsstilsförändring eller satsning på elitnivå. Våra klienter är alltifrån nybörjare till atleter som vill träna lite hårdare, klienter som behöver hjälp med hemmaträning eller de som vill få hjälp att hitta en hållbar rutin mot en gladare vardag, listan kan göras lång! Av oss får du verktyg och stöd på vägen mot dina mål, allt anpassat efter just dina önskemål och förutsättningar. Behöver du hjälp med kost? Träning? Vardagsglädje? Hör av dig till oss!

Senaste erbjudandena

Få första boxen för 9 kr istället för 29 kr hos Stabenfeldt

Stabenfeldt

Accessoarer

20% rabatt på barnkläder hos Kids Brand Store

Kids Brand Store

Hälsokost

20% rabatt på de första matkassarna hos Matkomfort

Matkomfort

Boende

10% rabatt på kvalitetsbelysning

Lysman

Husdjur

20% på djurförsäkring hos Lassie

Lassie

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.