Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos The PAC

Utöka medvetandet kring din strömförbrukning med The Pacs laddningskablar. Kablarna visar laddningen i realtid, genom ett strömmande ljusflöde. Med den smarta teknologin ser du när laddning på din enhet är färdig och det är dags att koppla ur den, för att minimera den överflödiga strömförbrukningen.

Som medlem i Familydeal får du 20% rabatt på hela sortimentet. 

PowerAware AB grundades med visionen om att öka vår medvetenhet om elkonsumtion. Genom forskning har vi utvecklat en teknologi som gör strömmen synlig för det blotta ögat. Forskning har visar att när vi kan se får strömförbrukning i realtid, skapas en medvetenhet om vår elförbrukning – och  detta är var beteendeförändring börjar. Time magazine har utsett oss som en av världens 50 främsta innovationer.

Idag säljer vi fantastiska laddare som har olika certifieringar som försäkrar som försäkrar kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet, och kommer snart utöka sortimentet med fördelningsdosor och andra smarta produkter som hjälper oss att utöka den dagliga medvetenheten kring elkonsumtion. Följ & gå med rörelsen på @wearethepac

Senaste erbjudandena

Läsning

Prova BookBeat gratis 45 dagar

BookBeat

Hotell

500 kr rabatt på resor till Grekland

Sunweb

Hotell

Längtar du efter semester?

inkClub

Böcker

Få ett välkomstpaket från Disneyklubben – utan extra kostnad

Disneyklubben

Böcker

Få ett välkomstpaket från Disneyklubben – utan extra kostnad

Disneyklubben

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.