logo
Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos Wipers

Torkarblad kan tyckas vara en liten detalj men det hjälper inte hur ny och säker bilen är om vindrutetorkarna är dåliga. Bra torkarblad är säkerhet och omtanke, om dig själv och om andra. Wipers vision är att lösa kundernas behov av torkarblad på billigaste, smidigaste och snabbaste sätt genom ett enormt engagemang och ett brett sortiment med allt på lager!

Wipers.se har öppet dygnet runt, skickar snabbt och smidigt dina produkter till närmaste utlämningsställe. Förutom Wipers eget lågprismärke Wipers Sweden som ger mycket torkarblad för pengarna hittar du även kända varumärken som Bosch, Champion, Trico och Valeo till riktigt bra priser och dessutom en del originaltorkarblad i sortimentet.

Torkarblad är en produkt och en uppfinning som funnits i över 100 år, och utvecklingen går ständigt framåt. Material utvecklas och både vindrutetorkare och torkarblad förändras och förbättras. Vi vill hänga med i den utvecklingen. Därför vill vi erbjuda varumärken som lever upp till de krav vi bilister ska ställa på trafiksäkra och prisvärda torkarblad. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt koncept samt produktutbud och tar tacksamt emot förslag som kan göra oss ännu bättre.

Senaste erbjudandena

Barn

40% rabatt på barnkläder från iELM

iELM

Boende

10% rabatt hos Doftbox

Doftbox

Barn

15% rabatt hos KidsDreamStore

KidsDreamStore

Boende

10% rabatt hos Lamp24.se

Lamp24.se

Läsning

Läs dina favoritmagasin smartare i ARCY!

Arcy

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.