Om Familydeal

Vår resa började redan 2011 när vi arbetade med studentrabatter. Vi kände att vi ville göra mer skillnad och vände oss därför 2012 mot seniorer som är bland de mest ekonomiskt utsatta i samhället. Vårt mål var helt enkelt att hjälpa seniorers ekonomi med bra erbjudanden och rabatter.

När vårt seniorsegment etablerat sig ordentligt började vi se oss omkring. En av oss hade precis blivit förälder och insåg ganska snabbt att även det här skedet i livet kan vara ekonomiskt ansträngande. 

Familydeal.se är ett koncept mot föräldrar som har barn i åldrarna 0-18 år. Vi som föräldrar vet hur tufft livet kan vara med barn, oavsett ålder. Tiden är givetvis fantastisk, men har också sina utmaningar, särskilt för plånboken. Ett barn kostar ungefär 1 miljon kr tills att de fyllt 18 år eller ca 60 000 kr/år. Vi vill göra dessa 18 år lite enklare för plånboken och underlätta för dig som är förälder.

Visste du att du kan slippa både glasögon och linser efter en linsbytesoperation eller ögonlaseroperation hos Memira? Dr Johan på bilden har jobbat på Memira sedan 2016 och har gjort över 15 000 ögonoperationer. Han kan hjälpa dig att uppleva friheten och slippa tänka på krånglet som både glasögon och linser innebär. 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.