Om Familydeal

Vår resa började redan 2011 när vi arbetade med studentrabatter. Vi kände att vi ville göra mer skillnad och vände oss därför 2012 mot seniorer som är bland de mest ekonomiskt utsatta i samhället. Vårt mål var helt enkelt att hjälpa seniorers ekonomi med bra erbjudanden och rabatter.

När vårt seniorsegment etablerat sig ordentligt började vi se oss omkring. En av oss hade precis blivit förälder och insåg ganska snabbt att även det här skedet i livet kan vara ekonomiskt ansträngande. 

Familydeal.se är ett koncept mot föräldrar som har barn i åldrarna 0-18 år. Vi som föräldrar vet hur tufft livet kan vara med barn, oavsett ålder. Tiden är givetvis fantastisk, men har också sina utmaningar, särskilt för plånboken. Ett barn kostar ungefär 1 miljon kr tills att de fyllt 18 år eller ca 60 000 kr/år. Vi vill göra dessa 18 år lite enklare för plånboken och underlätta för dig som är förälder.

Spara upp till 1466 kr på 5 kassar

Gör varje middagsstund speciell i vår, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Prova HelloFresh och upptäck 23 spännande recept varje vecka. Just nu sparar du upp till 1466 kr på 5 kassar.


Kod: Family1466

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.