Om Familydeal

Vår resa började redan 2011 när vi arbetade med studentrabatter. Vi kände att vi ville göra mer skillnad och vände oss därför 2012 mot seniorer som är bland de mest ekonomiskt utsatta i samhället. Vårt mål var helt enkelt att hjälpa seniorers ekonomi med bra erbjudanden och rabatter.

När vårt seniorsegment etablerat sig ordentligt började vi se oss omkring. En av oss hade precis blivit förälder och insåg ganska snabbt att även det här skedet i livet kan vara ekonomiskt ansträngande. 

Familydeal.se är ett koncept mot föräldrar som har barn i åldrarna 0-18 år. Vi som föräldrar vet hur tufft livet kan vara med barn, oavsett ålder. Tiden är givetvis fantastisk, men har också sina utmaningar, särskilt för plånboken. Ett barn kostar ungefär 1 miljon kr tills att de fyllt 18 år eller ca 60 000 kr/år. Vi vill göra dessa 18 år lite enklare för plånboken och underlätta för dig som är förälder.

Bli testpilot av DealGurus nya app - få 2 glassar & vinn Apple AirPods Pro!

Vill du hjälpa till att utveckla Sveriges bästa shopping community som en av 100 utvalda testpiloter för DealGurus nya app?

Som tack får du två glassar värde 70 kr & chans att vinna Apple AirPods Pro (värde 3 300 kr)!

  1. Ladda ner appen & logga in/registrera dig gratis

  2. Maila Malin på malin@dealguru.se med ditt första intryck

Villkor: Gäller en gång per person, både nya och befintliga medlemmar på DealGuru, även dig som tidigare varit testpilot för DealGuru kan delta. Testet pågår en vecka. Begränsat antal testplatser, först till kvarn.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.