Din nästa kund kan bli en förälder

Våra medlemmar är föräldrar med barn 0-18 år

Det finns ca 2,3 miljoner föräldrar i Sverige med barn i åldrarna 0-18 år. Sedan starten har vi på byggt upp en stor kunskap om målgruppen. Genom ett samarbete med oss, hjälper vi ditt företag att nå ut till våra medlemmar i detta segment.

Gruppen är ett köpstarkt segment som gärna spenderar pengar för att barnen och familjen ska ha en bra tillvaro. Vi ser ett stort värde i att jobba med starka varumärken och bra erbjudanden, samt lägger stor vikt vid kvalitet i vårt gemensamma arbete.

Vill du veta mer om hur vi hjälper dig att nå en attraktiv målgrupp? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer om hur vi hjälper dig att nå en attraktiv målgrupp?

Kontakta oss på kontoret så berättar vi mer. Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er så snart vi kan.

Köpkraft

72,6% av de som konsumerar mest på nätet har barn i hushållet och konsumtionen av leksaker/barnartiklar ökade med 50% från 2019-2020.

Kommunikation

Enligt konsumenter är den mest personliga & relevanta kommunikationen via e-post.

Kunskap

Vi har arbetat med nischade målgrupper sedan 2011 och har samlat på oss stor kunskap för att se till att era kampanjer blir lyckade.

 

Våra kommunikationsvägar

E-post

47% öppningsfrekvens

SMS

99% öppningsfrekvens

Sociala medier

12% CTR

Visste du att du kan slippa både glasögon och linser efter en linsbytesoperation eller ögonlaseroperation hos Memira? Dr Johan på bilden har jobbat på Memira sedan 2016 och har gjort över 15 000 ögonoperationer. Han kan hjälpa dig att uppleva friheten och slippa tänka på krånglet som både glasögon och linser innebär. 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.