SÅ FUNGERAR DITT MEDLEMSKAP

Vi på FamilyDeal samarbetar med många olika företag för att du som medlem ska få riktigt bra erbjudanden. Som medlem får du ta del av alla våra rabatter och att vara medlem är helt gratis!

1 ) Varje måndag får du ett veckobrev till din e-post med veckans allra bästa rabatter. Där kan du även ta del av ett härligt recept eller intressanta artiklar!

2 ) Varje onsdag och lördag får du ett utskick till din e-postadress med ett utvalt erbjudande.

3 ) Eftersom du är medlem kan du när som helst logga in här på www.familydeal.se för att ta del av alla fina rabatter. Här finner du ännu fler erbjudanden än vad vi visar i våra utskick, så det lönar sig att logga in emellanåt och ta en titt på alla aktuella rabatter.

4 ) Varje vecka skriver vi olika artiklar med intressanta tips och spännande inspiration. Dessutom skriver vi ett flertal härliga recept. Som medlem får du ta del av alla våra artiklar och recept kostnadsfritt, du hittar dem här.

5 ) Har du Facebook och/eller Instagram? Gå gärna in där och gilla Familydeal.se. På Facebook och instagram presenterar vi flera gånger i veckan olika spännande nyheter och erbjudanden. Dessutom lägger vi upp många av våra artiklar, tips och recept där. Gå in och gilla/följ oss så att du inte missar det senaste!

6 ) Om du har några som helst funderingar så får du gärna höra av dig via Facebook eller till info@familydeal.se

Bli testpilot av DealGurus nya app - få 2 glassar & vinn Apple AirPods Pro!

Vill du hjälpa till att utveckla Sveriges bästa shopping community som en av 100 utvalda testpiloter för DealGurus nya app?

Som tack får du två glassar värde 70 kr & chans att vinna Apple AirPods Pro (värde 3 300 kr)!

  1. Ladda ner appen & logga in/registrera dig gratis

  2. Maila Malin på malin@dealguru.se med ditt första intryck

Villkor: Gäller en gång per person, både nya och befintliga medlemmar på DealGuru, även dig som tidigare varit testpilot för DealGuru kan delta. Testet pågår en vecka. Begränsat antal testplatser, först till kvarn.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.