Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos BookBeat

BookBeat är en ljudboksapp med över 800 000 ljud- och e-böcker. Med BookBeat i din mobil eller surfplatta får du tillgång till hela utbudet med allt från populära nyheter till odödliga klassiker. Med BookBeats familjekonto kan upp till fem familjemedlemmar dela ett konto och lyssna samtidigt på olika enheter. Ljudböcker är ett perfekt sällskap oavsett om du bara vill ta det lugnt eller om du är på språng.

På barnens topplista i BookBeat-appen hittar du populära böcker för barn i alla åldrar. För de yngre barnen har BookBeat en mängd bilderböcker med uppläsning så att barnet kan bläddra själv och titta på bilderna samtidigt som en berättarröst läser upp texten i boken. Ett riktigt bra tips för långa bilresor eller för att väcka barnens läslust!

Villkor

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare t.o.m. 31 december. Efter gratisperioden kostar BookBeat från 99 kr/mån beroende på vilket prispaket du väljer vid registrering. Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Senaste erbjudandena

Spel och underhållning

Bli medlem och tävla om 1000 kr presentkort på mat + AirFryer från Philips värde 2290 kr.

DealGuru

Träna helt kostnadsfritt på STC under 2 veckor

STC

Nöje

1 mån gratis TV4 Play+

TV4 Play+

Mat

Upp till 1569 kr rabatt och få en gratis efterrätt

Hello Fresh

Hälsa

Boka gratis undersökning!

Memira

Spara upp till 1569 kr hos HelloFresh

Det har aldrig varit lättare att äta lite mer balanserat! Med HelloFresh kan du skräddarsy din matlåda med rätter som passar dina mål – oavsett om ditt mål är att äta lite mer grönt, mer varierat eller att få mer fisk på tallriken. Beställ nu och spara upp till 1569 kr på 6 kassar från HelloFresh.

Använd kod: FAMILY1569

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.