Inga erbjudanden hittades

Rabatt hos BookBeat

BookBeat är en ljudboksapp med över 800 000 ljud- och e-böcker. Med BookBeat i din mobil eller surfplatta får du tillgång till hela utbudet med allt från populära nyheter till odödliga klassiker. Med BookBeats familjekonto kan upp till fem familjemedlemmar dela ett konto och lyssna samtidigt på olika enheter. Ljudböcker är ett perfekt sällskap oavsett om du bara vill ta det lugnt eller om du är på språng.

På barnens topplista i BookBeat-appen hittar du populära böcker för barn i alla åldrar. För de yngre barnen har BookBeat en mängd bilderböcker med uppläsning så att barnet kan bläddra själv och titta på bilderna samtidigt som en berättarröst läser upp texten i boken. Ett riktigt bra tips för långa bilresor eller för att väcka barnens läslust!

Villkor

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare t.o.m. 31 december. Efter gratisperioden kostar BookBeat från 99 kr/mån beroende på vilket prispaket du väljer vid registrering. Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Senaste erbjudandena

Spel och underhållning

Få 2 glassar & vinn Apple AirPods Pro!

DealGuru

Nöje

1 mån gratis TV4 Play+

TV4 Play+

Mat

Upp till 1569 kr rabatt och få en gratis efterrätt

Hello Fresh

Hälsa

Boka gratis undersökning!

Memira

Boende

10% rabatt på mattor och inredning hos SE Mattor

SE Mattor

Bli testpilot av DealGurus nya app - få 2 glassar & vinn Apple AirPods Pro!

Vill du hjälpa till att utveckla Sveriges bästa shopping community som en av 100 utvalda testpiloter för DealGurus nya app?

Som tack får du två glassar värde 70 kr & chans att vinna Apple AirPods Pro (värde 3 300 kr)!

  1. Ladda ner appen & logga in/registrera dig gratis

  2. Maila Malin på malin@dealguru.se med ditt första intryck

Villkor: Gäller en gång per person, både nya och befintliga medlemmar på DealGuru, även dig som tidigare varit testpilot för DealGuru kan delta. Testet pågår en vecka. Begränsat antal testplatser, först till kvarn.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.