Att jobba med hållbarhet

Konsumtion och cirkuläritet

Som ni kanske minns så jobbar jag som eventmanager för ett företag i Södertälje som lever för att leda hållbar produktion och människa. Det fantastiska med mitt jobb är just möjligheten att få sitta i en miljö där forskning och produktion möts, samt att få ta del av det nyaste som marknaden har att erbjuda inom detta viktiga ämne.

Dock så måste jag säga att det absolut roligaste är att få göra alla de små detaljerna som krävs för detta jobb: dekorationer, blommor, scenografi och filminspelningar. Ämnet är såklart viktigt, men hur snygg är inte denna bukett gjort utav hållbara och närodlade produkter.

Det påminner mig om hur mycket snyggt jag vill skapa inför julen. Jag pyntar gärna mycket, men jag pyntar även gärna med blommor och naturmaterial som jag plockar på mig under året. Det kan vara grenar och kvistar som pyntas och dekoreras vid farstukvisten, i stället för att köpa en gran. Vi plockar gärna på oss kottar och annat från skogen som under de regnigaste perioderna pyntas på alla sätt och vis. Genom att doppa de i glitter, eller måla de i olika färger som antigen hängs i granen eller binds ihop till en girland.

Att jobba i en miljö där hållbarhet i alla dess slag är viktiga, både låg-konsumtion, men även cirkuläritet och återvinning höjs till en nivå där man utmanar standarden, har definitivt präglat mig i att tänka utanför boxen och verkligen reflektera över min konsumtion.

Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Nu är det nära, riktigt riktigt nära!

Tanyas mammablogg

Roligt på jobbet och hemma

Tanyas mammablogg

Hundar, för liten säng och basket

Relaterade rabatter

Spel och underhållning

Bli testpilot för DealGuru – få biobiljett eller presentkort!

DealGuru

Träna helt kostnadsfritt på STC under 2 veckor

Mindre än 1 vecka kvar

STC

Nöje

1 mån gratis TV4 Play+

TV4 Play+

Mat

Upp till 1569 kr rabatt och få en gratis efterrätt

Hello Fresh

Hälsa

Boka gratis undersökning!

Memira

Boende

10% rabatt på mattor och inredning hos SE Mattor

SE Mattor

Bli testpilot för DealGuru – få biobiljett eller presentkort!

Ta chansen att bli en av 50 utvalda testpiloter som under två veckor kommer få testa och utvärdera DealGuru, ett community för alla som älskar deals. Som tack får du en biobiljett eller ett presentkort på mat värt 100 kr.

Bli medlem gratis genom länken nedan för att ansöka om en plats!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.