Roligt på jobbet och hemma

Massor av firanden

Ibland så har man sånna där extremt roliga veckor, sånna som kan lysa upp en hel kall, slaskig januarimånad. Denna var en sådan. Denna vecka på jobbet har jag fått leka med legoankor, experimenterat på Tom Tits Experiment, hjälpt ett gymnasium med en utmaning i attraktivitet, haft invigning för ett projekt samt firat en åtta-åring och en 14-årig relation med min make.
 
De flesta förstnämnda gjordes såklart via jobbet, och jag kan verkligen känna av de försiktigt optimistiska sidan av event-världen vakna till liv igen. Respekten för pandemin är stark, därav är jag försiktigt optimistiskt. Men människor har verkligen börjat mötas igen och dessa fantastiska nätverks-eventen har sakta börjat utvecklas till fysiska event igen.
 
Samtidigt i hemmafronten så fyllde min äldsta dotter åtta år och önskade såklart en glasstårta med allting på. Vår familj har lite problem med gluten, så glasstårta har alltid stått högt i kurs och går att förändra i all oändlighet. I år blev det vaniljglass på en bädd av pepparkakor och digestivekex, med vaniljsås på toppen o alla färgers strössel.
 
Jag och Tim skålade även för 14 år tillsammans och konstaterar att det går otroligt fort och det gäller att hålla glöd, tålamod och förståelse för varandra levande. Det jobbar vi med konstant och har verkligen satt en stabil grund för vårt förhållande. Tulpaner, champagne och gåvor inslagna i silvertejp avslutar vår vecka och helgen har inte ens börjat än!
Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Nu är det nära, riktigt riktigt nära!

Tanyas mammablogg

Hundar, för liten säng och basket

Tanyas mammablogg

Hur hittar jag tid?

Relaterade rabatter

Mode & Livsstil

15% på ordinarie priser

Cocopanda

Hälsa

15% rabatt på hela sortimentet

Make Up Sweden

Accessoarer

45% rabatt på allt

Will Sportbags

5% rabatt på ved i Stockholm

Vedexperten

Boende

15% rabatt på den billigaste varan hos Peace of home

Peaceofhome

Mode & Livsstil

6% rabatt på skor och modeaccessoarer hos Spartoo

Spartoo

Spara upp till 1466 kr på 5 kassar

Gör varje middagsstund speciell i vår, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Prova HelloFresh och upptäck 23 spännande recept varje vecka. Just nu sparar du upp till 1466 kr på 5 kassar.


Kod: Family1466

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.