Mitt jobb som eventmanager

Att arbeta hållbart!

Jag jobbar som eventmanager på en sciencepark i Södertälje. Mitt jobb är att använda evenemang som en del av marknadsföringen till de olika projekten vi har på företaget. Detta betyder digitala evenemang, mässor, föreläsningar, gala med mera.
 
Som man kan tänka sig så betyder detta väldigt hög arbetsbelastning under korta perioder genom hela året. Att jobba med evenemang är energiskt och fantastiskt men samtidigt väldigt tungt för mig och familjen.
 
Jag jobbar otroligt mycket med hållbarhet i mitt jobb och det är en viktig faktor i min filosofi i hur jag jobbar gentemot andra och mig själv. Att jobba hållbart betyder både att man inte bör printa ut onödigt papper, att ta tåg istället för flyg osv, men det betyder även hållbar arbetsbörda och arbetsliv. Att man planerar in pauser i sin arbetsdag, att planera in kreativ tid är något jag tog med mig från att jobba på en Stockholms byrå. Kreation kommer naturligt men är man stressad i alla måsten så är det alltid kreationen och reflektionen som hamnar i kläm.
 
 
Pandemin har skadat vårt samhälle på många sätt, men jag tycker att en av de positiva delarna är snabbspolningen till hemmakontoret. Det som innan Corona anseddes omöjligt är idag accepterat att underhålla.
 
Denna vecka så unnade jag mig en resa till min kollega som bor helt fantastiskt. Vi har klämt in ett 10-tal möten, middag, bad och kreativt arbete. Så här effektiv har jag inte varit på länge och det ingår helt klart i mitt hållbara arbetsliv. Frisk luft, barfota, dator i skuggan och simning på lunchen!
 
Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Nu är det nära, riktigt riktigt nära!

Tanyas mammablogg

Roligt på jobbet och hemma

Tanyas mammablogg

Hundar, för liten säng och basket

Relaterade rabatter

Spel och underhållning

Bli testpilot för DealGuru – få biobiljett eller presentkort!

DealGuru

Träna helt kostnadsfritt på STC under 2 veckor

Mindre än 1 vecka kvar

STC

Nöje

1 mån gratis TV4 Play+

TV4 Play+

Mat

Upp till 1569 kr rabatt och få en gratis efterrätt

Hello Fresh

Hälsa

Boka gratis undersökning!

Memira

Boende

10% rabatt på mattor och inredning hos SE Mattor

SE Mattor

Bli testpilot för DealGuru – få biobiljett eller presentkort!

Ta chansen att bli en av 50 utvalda testpiloter som under två veckor kommer få testa och utvärdera DealGuru, ett community för alla som älskar deals. Som tack får du en biobiljett eller ett presentkort på mat värt 100 kr.

Bli medlem gratis genom länken nedan för att ansöka om en plats!

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.