Semester på tu man hand

Att hitta tid för att gå på dejt

Att ha småbarn och planera har ni nu hört mig tjata om. Men ibland så glömmer man det viktigaste av allt. Jag och min man insåg att det var cirka två och ett halvt år sedan vi gick på en dejt tillsammans. Tiden har gått riktigt fort och mellan barnafödande och corona-restriktioner så missade vi inte bara en utan två bröllopsdagar. Vi bestämde oss därför för att ta en spontanresa på tu man hand till Stockholm. Min familj fick ta hus, vovve och barnen när jag och Tim tog oss till Stockholm för att börja med en frukost.

Jag och Tim är riktiga foodies (matälskare) och hade förberett en lista på restauranger som vi ville besöka under våra ensamma 36 timmar. Tricket var bara att det fanns fler restauranger än tillfällen och tid. Vi löste det på bästa sätt.

Väl framme i Stockholm så satte vi oss ner med gps kartan och pinnade ut vart vi ville åka. Vi hade skalat ner restaurangerna till 10 stycken. I Stockholm har vi turen att det ligger elsparkcyklar precis överallt och ett dagspass på dessa kostar ynkliga 75 kronor. Vi hyrde var sin sparkcykel och påbörjade vårt matdygn. Målet var en förrätt och en dryck på varje ställe.

Att ta elsparkcykel runt sin egen stad måste ha varit bland det bästa vi har gjort tillsammans på länge. Förutom att vädret var med oss och vi åt fantastisk mat, så fick vi se Stockholm från sina bästa sidor. Om jag skulle rekommendera en dejt så är det definitivt en elsparkcykeldejt. Vi lyckades ta oss till sex av restaurangerna och avslutade på bästa ”Stockholm under stjärnorna”.

Vi åt på bland annat: Ön, Cane rum society, Stockholm under stjärnorna, Boqueria och Farang.

Jag och Tim hittar alltid till vår första kärlek på dessa dejter och det ger oss både en energikick framåt. Ett måste för alla ny- och gammelkära.

Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Nu är det nära, riktigt riktigt nära!

Tanyas mammablogg

Roligt på jobbet och hemma

Tanyas mammablogg

Hundar, för liten säng och basket

Relaterade rabatter

Spel och underhållning

Bli testpilot för DealGuru – få biobiljett eller presentkort!

DealGuru

Nöje

1 mån gratis TV4 Play+

TV4 Play+

Mat

Upp till 1569 kr rabatt och få en gratis efterrätt

Hello Fresh

Hälsa

Boka gratis undersökning!

Memira

Boende

10% rabatt på mattor och inredning hos SE Mattor

SE Mattor

Boende

10% rabatt på hela sortimentet

SmartaSaker

Upp till 40% rabatt på din hotellvistelse

När var ni senast iväg på tu man hand? Gav er tid att prata till punkt. Tid att se
varandra. Tid att njuta av en middag utan avbrott. Välkommen att skapa er det mest magiska sommarminne! Hos oss väntar enastående spa, milsvida stränder och gastronomi.

Boka idag och spara upp till 40% på er getaway – det här är ni värda.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.