Sommar, sol och bad!

pool

Eller snart bad i alla fall…

En uppdatering kanske ligger i tiden – vi har byggt en POOL! Detta har ni ju redan läst men tänkte ge er en uppdatering på bygget. Poolen står på plats och trall-ramen blev färdig igår. Jag och min far har jobbat kvällar tillsammans med min man och lyckats med lite, lite varje dag. Till helgen så fyller vi huset med arbetsglada familjemedlemmar igen då det ska läggas trall ovanpå. Vi kommer även passa på att fira min födelsedag på söndag.

Trallen är på totalt ca 150 kvadratmeter inkl. poolen, ett rejält soldäck med andra ord. Nu börjar det roliga jobbet med att inreda. Vi kommer att bygga ett insynsskydd mot vägen, där vi bakom insynsskyddet ställer en utedusch. Lätt åtkomligt för barnen när de behöver tvätta av sig kloret. VI kommer även att ställa den uppblåsbara bubbelkoppen i tät anslutning och inreda med högt gräs, låga blommande krukväxter och mattor samt sittplatser.

Vår största huvudvärk just nu är hur vi skärmar av tillräckligt för att hunden inte ska få för sig att springa in i poolen tillsammans med barnen. Han tar gärna och badar i närmsta vattenpöl han hittar. Men vi tar det stegvist och börjar med att få det färdig trallat så att vi kan fira midsommar med barnen, vänner, vänners barn och poolen!

Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Nu är det nära, riktigt riktigt nära!

Tanyas mammablogg

Roligt på jobbet och hemma

Tanyas mammablogg

Hundar, för liten säng och basket

Relaterade rabatter

Mode & Livsstil

15% på ordinarie priser

Cocopanda

Hälsa

15% rabatt på hela sortimentet

Make Up Sweden

Accessoarer

45% rabatt på allt

Will Sportbags

Boende

15% rabatt på den billigaste varan hos Peace of home

Peaceofhome

Mode & Livsstil

6% rabatt på skor och modeaccessoarer hos Spartoo

Spartoo

Hälsa

15% rabatt på glasögon med blåljusfilter

Lentiamo

Visste du att du kan slippa både glasögon och linser efter en linsbytesoperation eller ögonlaseroperation hos Memira? Dr Johan på bilden har jobbat på Memira sedan 2016 och har gjort över 15 000 ögonoperationer. Han kan hjälpa dig att uppleva friheten och slippa tänka på krånglet som både glasögon och linser innebär. 

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.