Sommar, sol och bad!

pool

Eller snart bad i alla fall…

En uppdatering kanske ligger i tiden – vi har byggt en POOL! Detta har ni ju redan läst men tänkte ge er en uppdatering på bygget. Poolen står på plats och trall-ramen blev färdig igår. Jag och min far har jobbat kvällar tillsammans med min man och lyckats med lite, lite varje dag. Till helgen så fyller vi huset med arbetsglada familjemedlemmar igen då det ska läggas trall ovanpå. Vi kommer även passa på att fira min födelsedag på söndag.

Trallen är på totalt ca 150 kvadratmeter inkl. poolen, ett rejält soldäck med andra ord. Nu börjar det roliga jobbet med att inreda. Vi kommer att bygga ett insynsskydd mot vägen, där vi bakom insynsskyddet ställer en utedusch. Lätt åtkomligt för barnen när de behöver tvätta av sig kloret. VI kommer även att ställa den uppblåsbara bubbelkoppen i tät anslutning och inreda med högt gräs, låga blommande krukväxter och mattor samt sittplatser.

Vår största huvudvärk just nu är hur vi skärmar av tillräckligt för att hunden inte ska få för sig att springa in i poolen tillsammans med barnen. Han tar gärna och badar i närmsta vattenpöl han hittar. Men vi tar det stegvist och börjar med att få det färdig trallat så att vi kan fira midsommar med barnen, vänner, vänners barn och poolen!

Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Leas GPS-klocka; för- och nackdelar

Tanyas mammablogg

Semesterdagar och sommarbingo

Tanyas mammablogg

Träning och styrkeresa

Relaterade rabatter

Resor

Minst 15% rabatt på din nästa resa

Booking.com

Hemelektronik

10% rabatt på designade trådlösa hörlurar

Happy Plugs

Bil

12% rabatt på vindrutetorkare

Wipers

Nöje

10% på keramikblommor!

Keramikblomma

Djurmat

15% på allt för din hund och katt med exklusiv rabattkod

Petster

Boende

15% rabatt på inredning i nordisk design

Solhem inredning

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.