Sommar, sol och bad!

pool

Eller snart bad i alla fall…

En uppdatering kanske ligger i tiden – vi har byggt en POOL! Detta har ni ju redan läst men tänkte ge er en uppdatering på bygget. Poolen står på plats och trall-ramen blev färdig igår. Jag och min far har jobbat kvällar tillsammans med min man och lyckats med lite, lite varje dag. Till helgen så fyller vi huset med arbetsglada familjemedlemmar igen då det ska läggas trall ovanpå. Vi kommer även passa på att fira min födelsedag på söndag.

Trallen är på totalt ca 150 kvadratmeter inkl. poolen, ett rejält soldäck med andra ord. Nu börjar det roliga jobbet med att inreda. Vi kommer att bygga ett insynsskydd mot vägen, där vi bakom insynsskyddet ställer en utedusch. Lätt åtkomligt för barnen när de behöver tvätta av sig kloret. VI kommer även att ställa den uppblåsbara bubbelkoppen i tät anslutning och inreda med högt gräs, låga blommande krukväxter och mattor samt sittplatser.

Vår största huvudvärk just nu är hur vi skärmar av tillräckligt för att hunden inte ska få för sig att springa in i poolen tillsammans med barnen. Han tar gärna och badar i närmsta vattenpöl han hittar. Men vi tar det stegvist och börjar med att få det färdig trallat så att vi kan fira midsommar med barnen, vänner, vänners barn och poolen!

Tanyas mammablogg
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Tanyas mammablogg

Årets sista svampar

Tanyas mammablogg

Ta kontroll över dina matrutiner

Tanyas mammablogg

Hur går det egentligen med träningen?

Relaterade rabatter

Accessoarer

20% rabatt på barnkläder hos Kids Brand Store

Kids Brand Store

Boende

10% rabatt på kvalitetsbelysning

Lysman

Husdjur

20% på djurförsäkring hos Lassie

Lassie

Teknik

20% på hela sortimentet hos the PAC

The PAC

Barn

10% rabatt på hela sortimentet hos Pyret & Snäckan

Pyret och Snäckan

Bil

Upp till 35% rabatt hyrbil hos Auto Europe

Auto Europe

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.