Bonum

LÄGENHETER FRÅN BONUM SENIORBOENDEN

Bonum bygger bostadsrätter i form av lägenheter för den som har fyllt 55. Lägenheterna säljs med ett fastslaget fast pris och det blir inga budgivningar innan man kan flytta in. Ett stort plus med verksamheten är att man erbjuder långsiktiga lösningar som säkerställer ett trivsamt leverne så länge man bor kvar.

Som brukligt för seniorboenden ligger Bonums lägenheter nära centrala knutpunkter. Själva bostadsrätterna är utformade med åtkomst i åtanke, och det finns alltid uteplatser och närliggande parkeringsplatser. Gott om sittytor, rymliga korridorer och alltid ett sätt att ta sig runt hela huset utan att behöva använda trappan. Lägenheterna har tröskelfria rum och utrustas oftast med balkong, trivsamt och optimalt när man kommer upp i ålder. Som medlem i bostadsrättsföreningen behöver man inte bekymra sig – Bonum sköter nämligen föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning samt överser fastighetsservicen.

Bonuminfo är en inspirationstidning som skickas ut till de som flyttat in i en Bonumbostad eller som har anmält intresse för ett av deras byggen. I tidningen berättar man om kommande byggprojekt och via reportage får man följa andra som har flyttat in i sitt nya boende. Tidningen finns även att läsa online och prenumerera på även om man inte är intresserad specifikt av ett Bonumboende.

De genomförda byggnadsprojekten för seniorboenden som Bonum står bakom finns på flera orter i Sverige och är inte koncentrerat till någon viss region. Några av de redan byggda seniorbostäderna finns i bland annat Örebro, Dalby, Uddevalla, Hjärup och Malmö. Fler bostäder är planerade i orter som Göteborg, Söderköping, Norrköping och Stockholm.

Lägenheter i Bonums regi bjuder bland annat på:

  • Egen tvättmaskin och torktumlare 
  • Lägenhetslayout som enkelt kan efteranpassas för exempelvis rullstol
  • Alltid balkong eller uteplats
  • Övernattningslägenhet till låns när man har gäster på besök
  • Gemensamhetslokal
  • Möjlighet till hjälp i hemmet av Bonums bovärd

 

Besök Bonum Seniorboende.

Bli testpilot av DealGurus nya app - få 2 glassar & vinn Apple AirPods Pro!

Vill du hjälpa till att utveckla Sveriges bästa shopping community som en av 100 utvalda testpiloter för DealGurus nya app?

Som tack får du två glassar värde 70 kr & chans att vinna Apple AirPods Pro (värde 3 300 kr)!

  1. Ladda ner appen & logga in/registrera dig gratis

  2. Maila Malin på malin@dealguru.se med ditt första intryck

Villkor: Gäller en gång per person, både nya och befintliga medlemmar på DealGuru, även dig som tidigare varit testpilot för DealGuru kan delta. Testet pågår en vecka. Begränsat antal testplatser, först till kvarn.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.