Seniorgården

BOSTADSRÄTTER OCH NYPRODUKTION

Seniorgården bygger seniorbostäder och trygghetsboenden runt i Sverige, främst koncentrerat till städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Seniorboendena riktar sig till 55 plus och består främst av bostadsrätter man antingen kan köpa via en bostadssite, eller hitta på Seniorgårdens hemsida. Nyproduktioner listas då de blir tillgängliga för försäljning. Fördelen med att köpa sin egna nyproducerade seniorbostad är att man under processen har möjlighet att utforma slutresultatet, det vill säga ta beslut kring inredning av exempelvis kök och badrum, innan man flyttar in.

Seniorgården har flertalet pågående projekt och planerade byggen och har till dato producerat fler än 5500 bostäder till seniorer och 1800 trygghetsboenden. Bakom Seniorgården står byggbolaget JM som har lång erfarenhet av bostadsbyggande. Du kan läsa mer om och se bilder av redan färdigbyggda boenden på deras hemsida. Självfallet finns även planritningar och konceptbilder på planerade boenden.

Främst byggs det lägenhetsbyggnader, men det finns även projekt och seniorboenden som är rad-, par- och kedjehus. Lägenheterna skiljer sig stort i storlek beroende på läge och har en layout som innefattar allt mellan 2 till 5 rum och kök. Åldersgränsen för Seniorgårdens boenden är 55 år.

Det finns möjlighet att bli så kallad VIP-kund för en årlig kostnad. Denna typ av ”medlemskap” innebär att man får förtur till Seniorgårdens bostäder; innan de släpps till allmänheten har man möjlighet att ta ställning till ett projekt huruvida man är intresserad av att köpa en bostadsrätt där. Vidare får man förhandsinformation om planerade boenden samt en medlemstidning SeniorBonytt där det annonseras ut om säljstart med information om bostadsprojektet, lägenhetspriser och hyror. VIP-kunder kan sedan förtursanmäla sig till bostaden.

När du bor i en av Seniorgårdens bostäder har du tillgång till ett antal boförmåner:

  • Flytthjälp
  • Inköpshjälp och ärenden
  • Hantverkshjälp
  • Städning: Glas- och fönsterputs, flyttstädning, röjning av vinds- eller källarförråd
  • Biluthyrning
  • Promenadsällskap
  • Specialtjänster
  • Semesterboende

Besök Seniorgården.se.

Dags att se över dina försäkringar? Passa på att köpa valfri försäkring (exklusive bil-, rese- och gravidförsäkring) från ICA* mellan 20–29 mars, så kan du få upp till 1500 kronor i extra bonus om du är stammis på ICA. 

För varje försäkring du köper fram till 29 mars får du 500 kronor i extra bonus. Erbjudandet gäller max tre köp per hushåll. Det betyder att du kan få upp till 1500 kronor i extra ICA-bonus, härligt va? Du väljer själv vilket startdatum din nya försäkring har. Och dessutom får du bonuspoäng på hela försäkringskostnaden, precis som när du handlar i ICA-butiken.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.