PRO

PENSIONÄRERNAS RIKSORGANISATION

Du som är pensionerad eller som bor med en PRO-medlem kan ansöka om medlemskap. Ett medlemskap kostar mellan 270 och 320 kronor per år. PRO är Sveriges största pensionärsorganisation med över 400 000 medlemmar fördelade på 1 400 lokala föreningar runt om i landet. Föreningarna ordnar gemensamhetsaktiviteter inom en rad områden från allt till kultur och resor till studier och friskvård. I sällskap med andra pigga pensionärer kan du gå danskurs, åka på kryssning, vara med om ett teaterbesök eller spela boule.

I egenskap av pensionärsorganisationen med flest antal medlemmar kan man även stoltsera med en oerhörd bredd i sin verksamhet. De lokala föreningarna ordnar fantastiska aktiviteter och gemensamhetsträffar som ger möjlighet till ett fullspäckat schema för den sällskapliga. Centralt står man bakom livslångt lärande; en egen folkhögskola i en herrgård i Gysinge, en i Solna samt kurser om IT och teknikanvändning för att hålla även huvudet aktivt.

 

MEDLEMSRESOR

Utöver aktiviteter som anordnas av PRO:s lokala föreningar arrangerar de även olika typer av resor i främmande länder som alla medlemmar har möjlighet att åka på. Du kan exempelvis vara med på en medlemsträff i soliga Mallorca. Resorna organiseras av en resebyrå som är en del av PRO:s verksamhet, och på hemsidan hittar man flera spännande resmål och temaresor, bland annat: Bouleresa, solresa eller vandring. Medlemsträffarna är nog mest av intresse för de som är del av verksamheten, men samtliga resor är öppna för andra som önskar delta (dock till ett något högre pris). Så om man har en bouleälskande vän eller väninna som vill följa med går det säkerligen att ordna.

 

MEDLEMSKAP OCH FÖRMÅNER

För att bli medlem besöker du helt enkelt PRO:s hemsida och fyller i en medlemsansökan. Som medlem får du utöver en hel drös pensionärsrabatter även en prenumeration på tidningen PROpensionären som berättar om PRO:s aktiviteter, verksamhet och aktuell opinionsbildning. Dessutom kan du delta på PRO:s medlemsresor och kostnadsfri datasupport.

Besök www.pro.se för att läsa mer om föreningen, deras lokala avdelningar och medlemskap.

Upp till 40% rabatt på din hotellvistelse

När var ni senast iväg på tu man hand? Gav er tid att prata till punkt. Tid att se
varandra. Tid att njuta av en middag utan avbrott. Välkommen att skapa er det mest magiska sommarminne! Hos oss väntar enastående spa, milsvida stränder och gastronomi.

Boka idag och spara upp till 40% på er getaway – det här är ni värda.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.