Freedomtravel

FREEDOMtravel är en personlig blogg och webbsida, där du hittar inspiration och tips om resor. Vi som driver bloggen heter Peter och Helena. Att resa är vår passion, och vi reser så ofta vi kan, med flyg, tåg, båt eller med vår husbil FREEDOM. Under alla våra resor rapporterar vi och samlar på oss restips som vi delar med oss av. Du hittar oss på www.freedomtravel.se.

Dagliga resenyheter

Vi uppdaterar bloggen varje dag med nyheter och personliga berättelser kring resor, äventyr och camping. Varje morgon klockan 06:00 finns ett nytt blogginlägg att läsa.

Personliga restips till länder i hela världen 

Vill du ha tips eller inspiration inför din egen resa? Vi har själva besökt drygt 45 länder i fem världsdelar. Klicka på ”Restips” i menyn och välj den världsdel och det land du är intresserad av. För varje land vi besökt delar vi med oss av personliga tips på sevärdheter, upplevelser och fina platser att besöka.

Vill du kanske resa till ett land som vi inte besökt personligen? Under ”Restips” i menyn har vi lagt till tjänsten ”Resa i världen”. Här listar vi alla världens länder i alfabetisk ordning, och under varje land hittar du länkar till reseberättelser från olika svenska resebloggare. I dagsläget finns personliga restips till ca 150 länder, skrivna på svenska av ett 70-tal olika resebloggare.

Praktiska tips inför resan

På FREEDOMtravel hittar du också praktiska tips när det gäller till exempel packning och reseplanering. Om du reser med husbil eller husvagn kan du dessutom hitta recensioner av ställplatser och campingar, samt praktiska tips inför campingresan.

Helt gratis

Att följa bloggen och ta del av restipsen är helt gratis och du behöver inte registrera dig någonstans. Om du vill kan du också ta del av våra reseberättelser och tips på Facebook, www.facebook.com/freedomtravelnews eller på Instagram, www.instagram.com/freedomtravelnews

Upp till 40% rabatt på din hotellvistelse

När var ni senast iväg på tu man hand? Gav er tid att prata till punkt. Tid att se
varandra. Tid att njuta av en middag utan avbrott. Välkommen att skapa er det mest magiska sommarminne! Hos oss väntar enastående spa, milsvida stränder och gastronomi.

Boka idag och spara upp till 40% på er getaway – det här är ni värda.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.